Drob de vinete

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 5541 vizualizari

 

O reteta de aperitiv din legume foarte gustoasa.....dupa parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 cepe potrivite
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • verdeata( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Vinetele se spala, se curata de coaja(1cm. da unul nu)se taie cubulete si se pun la fiert pana dau in clocot timp de 3-4 min.Se pun intr-o strecuratoare la scurs si racit.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand este usor sticloasa se stinge focul si se lasa la racit.

 Cand vinetele sunt reci se amesteca impreuna cu ceapa, ardeiul taiat marunt, verdeata tocata, ouale,grisul . Se condimenteaza toata compozitia si se pune intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt. 

Se da la cuptor si se lasa la foc potrivit timp de 40-45 min.

Se lasa sa se raceasca , apoi se scoate din forma si se taie rece.

TIPS-URI

1

Inainte de a fi bagata forma in cuptor ,se poate pune deasupra cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza